Over May and Fay

Over May and Fay

Webshop met unieke interieurproducten en stationary

May and Fay is een merk en een webshop met unieke interieurproducten en stationary in een modern bohemien en tropische stijl. We halen inspiratie uit de natuur, kunst en verschillende culturen. De collectie bestaat uit producten ontworpen onder het merk May and Fay, zoals behang en posters, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde unieke handgemaakte producten uit Marokko en Indië, zoals vloerkleden en manden.

Vind je nieuwe favoriete behang, vloerkleed, kussen, mand, poster, kaarten en meer bij May and Fay! Voor jou, je huis, om cadeau te doen of om te gebruiken voor een professionele interieurproject.

Ook als je het belangrijk vindt dat producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal en op een eerlijke manier worden ontwikkeld, ben je bij May and Fay op de juiste plek. De producten die je kan vinden bij May and Fay worden gemaakt van duurzaam vervaardigd papier, katoen, palmbladeren en rotan.

May and Fay profielfoto eigenaar

Achter de webshop en het merk May and fay

Hi, ik ben Cindy Bryson de eigenares van May and Fay. May and Fay is mijn droom, ontstaan uit een passie voor interieur, grafisch design en een enorme aangeboren drang om te creëren.

Het liefst omring ik mij met spullen waarin ik mezelf herken, waar ik echt blij van word, die mij inspireren en die laten zien welke waarden ik belangrijk vind. Ik hoop dat de producten die ik maak of uitzoek voor May and Fay ook op die manier een plekje in een huis verdienen. Kwaliteit en goede service vind ik hierbij belangrijk.

De naam May and Fay is gebaseerd op de roepnamen van mijn dochters, Myra (10 jaar) en Faylinn (6 jaar). Zij zijn mijn grootste inspiratiebron.

Nieuwsbrief

Met de May and Fay Nieuwsbrief ontvang je extra kortingen, leuke acties en exclusieve content, direct in jouw mailbox!

Wholesale

Alle producten die worden vervaardigd onder het merk May and Fay, zijn verkrijgbaar als wholesale voor shops in Nederland en Belgie. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email via info@mayandfay.com.

Be social!

Volg je May and Fay al op Instagram en Facebook? Hier delen we regelmatig sfeerbeelden van producten, inspiratie, styleboards, foto’s van klanten en een kijkje achter de schermen.

Voor nog meer inspiratie kun je May and Fay ook volgen op Pinterest.

Gebruik #mayandfay om jouw mooie foto’s te delen met producten van May and Fay

Veel plezier bij May and Fay!