Gratis moederdag kaart printable in het Engels en Nederlands

may and fay blog mothersday printable mock up def (1 van 1)

Ik bof ontzettend met mijn ouders. Mijn moeder is een echte “moeder moeder”. Zoals moeders behoren te zijn. Net zoals haar moeder was (mijn liefste oma). Haar kinderen komen altijd op de eerste plaats. Zo’n moeder die het altijd voor haar kinderen opneemt, ook al zitten we fout. Zo’n moeder die je lievelingseten maakt als ze weet dat je langs komt en sinaasappelsap perst en soep voor je maakt als je ziek bent. Zo’n moeder die altijd trots op je is.

Mijn moeder kent mij als geen ander. Bij haar kan ik weer even kind zijn. Koppig, betweterig, lui, overdreven vrolijk en zeurderig. Bij haar kan ik dat zijn. En dan word ik lekker door haar betutteld. Dat vind ik dan zogenaamd niet leuk (net als een puber) en toch weer wel.

Mijn moeder overlaadt mijn dochters met evenveel liefde. Mijn meisjes zijn gek op hun oma. Daarnaast is mijn moeder een gepensioneerde basisschool leerkracht en IB’er. Ze staat mij bij met raad en daad als het gaat over de ontwikkeling van mijn dochters.

may and fay blog mothersday printable post foto
Mijn moeder en ik op de dag van mijn doop in Suriname.

Ik ga steeds meer op mijn moeder lijken naarmate ik ouder word. Zowel qua uiterlijk als innerlijk en dat vind ik helemaal niet erg. Ze is een mooie vrouw en ik wens dat ik op zijn minst voor de helft de moeder mag zijn die zij is voor ons. Ik hoop dat mijn dochters met net zo’n goed gevoel aan mij denken als ze volwassen zijn en dat we net zo’n goede band hebben.

Ik ben trots op mijn moeder om veel meer dan één reden. En voor haar, maar ook voor alle andere liefdevolle moeders of moederfiguren, heb ik deze moederdagkaart ontworpen om nog eens extra tegen haar te zeggen: Lieve mama, ik hou zielsveel van jou.

Ik heb een Engelse versie en een Nederlandse versie gemaakt van de moederdagkaart. Onderaan deze blogpost vind je de linken om ze te downloaden.

may and fay blog colage mothersday printable

Download the mothers day card printable in het Engels here (21 mm x 14,8 mm)!

Download de moederdagkaart printable in het Nederlands hier (maat A5)!

Please note that all downloads on mayandfay.com are for personal use only!

Ik hoop dat jullie een fijne moederdag hebben!

Gerelateerde berichten