Gratis tropische briefpapier met de tekst ‘you are amazing’ (gratis printable)

Welkomstweek May and Fay webshop

De May and Fay webshop is vandaag precies een week open! En ik heb het een week lang gevierd op Instagram en Facebook met leuke aankondigingen, kortingen, een koopavond en een giveaway. Ik heb hele leuke reacties en felicitaties ontvangen. “You are amazing!”. Daarom eindig ik deze ‘welkomstweek’ met een leuke gratis printable! 

Tropisch briefpapier cadeau om uit te printen

Ik houd van schrijven. Lijstjes, briefjes voor mijn man en dochters, kaartjes bij cadeautjes en mijn gedachten in een notebook. En mooie papierwaren, zoals mooi briefpapier, maken het schrijven nog leuker. Daarom heb ik dit tropische briefpapier ontworpen wat jezelf thuis kan uitprinten, zo vaak als je wilt. 

Aan de bovenkant van het tropische briefpapier vind je de tekst “you are amazing”. 

 

Je kan dit tropische briefpapier gebruiken om je ideeën, je ‘to do’-lijst, je gedachten en aantekeningen op te schrijven. Maar je kan dit briefpapier ook gebruiken om iemand anders te vertellen dat je hem of haar “amazing” vindt.

De printable bestaat uit een PDF document met tweemaal het briefpapier naast elkaar op een A4. Het briefpapier is net ietsje kleiner dan een A5, zodat er twee naast elkaar passen op een A4 inclusief de snijranden. Hiermee heb ik rekening gehouden met het feit dat de meeste printers niet tot aan de rand printen. Ik heb zelf een snijmatje en een snijmesje gebruikt voor mooie rechte randen.

Download hier

Je kunt de printable hier downloaded en uitprinten.

 

Ik ben benieuwd waar jullie dit briefpapier voor gaan gebruiken! 

Veel plezier ermee!

Gerelateerde berichten