Styleboard voor behang Jungle Blue met beige, oker en terra.

Alle producten van boven naar beneden en van links naar rechts: 1) Verfkleur Spiced Honey van Flexa, 2) Behang Jungle Beige van May and Fay, 3) Braided Lampshade van Ferm Living, 4) The Round Dorm van Ferm Living, 5) Animal Handcarved Hook Giraffe van Ferm Living, 6) Animal Handcarved Hook Hippo van Ferm Living, 7) Animal Handcarved Hook Cheetha van Ferm Living, 8) BePureHome Oxford Bureau Essen via Bol.com (niet op voorraad), 9) Vintage blauw krukje via Rofra Home, 10) Safari Cushion Lion van Ferm Living, 11) Lorena Canals Kussen Square Petroleum via May and Fay, 12) Lorena Canals Vloerkleed Monstera Natural via May and Fay, 13) Fabelab dekbedovertrek ochre via Meneertje Luca, 14) Opbergmand Grass en oker van Kidsdepot via By Zenz en 15) Kinderbed in gefineerd eikenhout Drakar via La Redoute.

Styleboard voor een jongenskamer

Wat vinden jullie van dit styleboard met ons nieuwste behang Jungle Blue voor een jongenskamer? Het was best een uitdaging voor mij om deze te maken. Ik heb 2 dochters en 5 zussen.  Dus ik heb heel veel vrouwelijke invloeden in mijn leven. Dit zie je ook terug in mijn ontwerpen. Ik gebruik vaak vrouwelijke kleuren en/of figuren. Jungle Blush (roze behang) is ons succesvolste behang. Daarbij krijg ik met enige regelmaat de vraag of er ook een versie van het behang komt dat geschikt is voor een jongenskamer. Het heeft even geduurd, maar eindelijk heb ik een behang Jungle Blue en een behang Jungle Beige aan de shop kunnen toevoegen (zie de 2 nieuwe varianten hier onder).

Behang Jungle Blue

Behang Jungle Beige

Dit nieuwe Jungle behang is onwijs leuk voor een jongenskamer. Maar ook voor in een meidenkamer, woonkamer, gang of andere ruimte in je huis is dit behang leuk vanwege de neutrale basis. Daarnaast oogt de tropische print niet kinderlijk, zodat dit behang ook goed in een volwassen ruimte kan volstaan.

Met de nieuwe varianten van het Jungle behang, ben ik de uitdaging aangegaan om een styleboard te maken voor een jongenskamer. Ik ben nog nooit zo lang bezig geweest met een styleboard en heb meerdere jongenskamers op Pinterest bestudeerd om te begrijpen welke elementen nu kenmerkend zijn voor een jongenskamer (meer stoere en minimalistische meubels bijvoorbeeld). Vanwege de huidige thuisscholing van onze kinderen waar we nu mee te maken hebben, vond ik het leuk om ook aandacht te geven aan een kleine werkplek.

Het uitgangspunt van dit styleboard is behang Jungle Blue. De basis heb ik licht gehouden. Dus licht houten meubels en een lichte versie van het Monstera Vloerkleed (er zijn nog 3 andere versie) die je ook kan vinden in onze shop. Als accentkleuren heb ik gekozen voor blauw, wat ook terugkomt in het behang en warme kleuren zoals oker en terra. Het is leuk om de kleur Spiced Honey te gebruiken om een accentmuur te verven. Met het kleed, de rotan producten en de leeuwenkussen voeg je textuur toe.

Ik hoop dat ik met dit styleboard een bijdrage heb kunnen leveren aan inspiratie voor een leuke jongenskamer met een leuk Jungle Behang. En wie weet geeft het je ook inspiratie voor een leuke meidenkamer. Ik weet dat mijn oudste dochter van 10 jaar ook blij zou worden van zo’n kamer. Blauw is haar lievelingskleur en ze vindt haar kamer veel te meisjesachtig. Dus voor mij valt thuis ook nog wat werk te doen op dat gebied :).

Hier onder vind je de overige producten uit het styleboard die je kan vinden in de shop van May and Fay.

Lorena Canals Vloerkleed Monstera Natural

Lorena Canals Kussen Square Petroleum

 

 

Gerelateerde berichten